Grafisk Design København | Nyt logo eller visitkort? Læs mere her.
Loading...
Grafisk design2020-01-10T11:15:13+01:00

Grafisk design

Nyt logo eller visitkort

Har du en visuel profil der trænger til at få et ansigtsløft, kan vi også hjælpe med dette.

Få et grafisk design der styrker din virksomhed

Grafisk hjemmeside design

Nyt logo eller print design?
Printet materiale og print design er noget, man ofte tager for givet, men det er et af de bedste redskaber til at skabe kontakter og nye kunder. Vi hjælper dig med design på alt fra logo og visitkort til diverse print design som flyers og magasiner.
Hos os får du et design, der styrker og fremhæver din virksomheds historie og budskab og ikke mindst hjælper dig med at skille dig ud fra mængden. Har du en visuel profil, der trænger til at få et ansigtsløft? Så kan vi også hjælpe med dette.

Hjemmeside design
Website design er en vigtig del af din visuelle profil og kan styrke og fremhæve din virksomhed. Vi laver grafisk design til både print og hjemmeside design, så du får netop det, du har brug for. Et gennemtænkt og gennemarbejdet hjemmeside design vil fange dine kunders opmærksomhed, og vi sørger for, at det grafiske website design kombineres med høj brugervenlighed, der er en vigtig faktor for det overordnede indtryk af hele din hjemmeside.

Brugervenlighed og design
Hvis din hjemmeside ikke er designet optimalt, vil den fremgå ulogisk og svær at navigere i for dine kunder. Dine kunder er vant til at klikke rundt på nettet, og kan de ikke meget hurtigt finde hvad de søger, går de videre til en anden hjemmeside med det samme. En dårligt designet hjemmeside kan derfor koste dyrt.
Hos os er brugervenlighed og overskuelig navigation essentielt når vi designer din hjemmeside. Vi leverer altid hjemmeside design der sørger for at dine kunder hurtigt og nemt kan få det bedst mulige indtryk af dig og din virksomhed, og finde præcist de informationer de søger.

Er du interesseret?

Kontakt os

Kontakt os på nedenstående informationer

Hovedkontor

Comytec APS
Strandlodsvej 6
2300 København S

Handelsbetingelser

Kontaktinfo

Åbningstider

Support og salg
Mandag – torsdag: 9.00 – 16.00
Fredag: 9.00 – 15.00

Bogholderi
Mandag – torsdag: 12.30 – 14.30
Fredag: Lukket

Fjernsupport WIN – Fjernsupport MAC

Ring til os