SEO optimering København | Optimer din hjemmeside | Læs mere.
Loading...
SEO2020-02-19T16:50:37+01:00

SEO OPTIMERING

Søgemaskineoptimering til google

Målet med SEO (Søgemaskineoptimering) er, at få din side optimeret med indhold

Søgemaskineoptimering for en bedre placering på Google

SEO Optimering

Optimering af hjemmeside
Målet med SEO (Søgemaskineoptimering) er, at få din hjemmeside optimeret med indhold, opsætning og henvisninger, så Google finder den mere relevant for de søgeord, du gerne vil findes på, og derfor giver den bedre placeringer i søgeresultaterne. Vi foretager grundig SEO optimering der kan resultere i at din hjemmeside eller webshop bliver fundet hurtigere og nemmere af dine kunder. At have en god placering i de organiske søgeresultater har mange fordele, blandt andet at man ikke betaler noget pr. klik.

Få en bedre placering på Google
Før vi går i gang med selve optimeringen af din hjemmeside, laver vi en SEO analyse af, hvilke søgninger din hjemmeside skal optimeres til. Analysen baseres dels på, hvilke dele af din forretning, du gerne vil have fremhævet på søgemaskinerne, og dels hvor det er muligt at forbedre din virksomheds position på en måde, så det skaber værdi for dig. Baseret på analysen af dine behov lægger vi en plan for, hvordan vi kan give dig en bedre placering på Google.

Med SEO Basic arbejder vi blandt andet med:
Fokus på 5 søgeord – Optimering af titler – Optimering af meta tags & URL’er – Korrekt hjemmeside struktur – Gennemgang af H-tags – Analytics – Opsætning af Google Search Console – Dynamiske Sitemaps – Optimering af tekster

Er du interesseret?

Kontakt os

Kontakt os på nedenstående informationer

Hovedkontor

Comytec APS
Strandlodsvej 6
2300 København S

Handelsbetingelser

Kontaktinfo

Åbningstider

Support og salg
Mandag – torsdag: 9.00 – 16.00
Fredag: 9.00 – 15.00

Bogholderi
Mandag – torsdag: 12.30 – 14.30
Fredag: Lukket

Fjernsupport WIN – Fjernsupport MAC

Ring til os