Ny hjemmeside København | Skræddersyet hjemmeside | Læs her.
Loading...
Hjemmeside2020-01-10T11:16:48+01:00

Hjemmeside

Ny skræddersyet hjemmeside?

Hos Comytec tilbyder vi skræddersyede responsive hjemmesider, hvor dine ønsker og drømme er i fokus.

Skræddersyet design, opsætning og fri support i hele perioden

Skræddersyet hjemmeside

Køb en professionel hjemmeside, der passer til dit behov
Vi tilbyder en skræddersyet ny hjemmeside, hvor dine ønsker og drømme er i fokus. Vi starter med at tage en dialog med dig omkring, hvordan du godt kunne tænke dig, at din nye hjemmeside skal se ud, og hvilke funktioner den skal indeholde. Når vi er blevet enige om rammerne, går vi igang med at designe en skræddersyet hjemmeside i en mobilvenlig version. Når designet er godkendt af dig, går vi igang med at implementere, hvorefter din nye hjemmeside bliver lagt online på dit eget domænenavn.

Fri support – Nemt og bekvemt!
Når du køber en ny hjemmeside hos os, får du en altid mobilvenlig og skræddersyet hjemmeside, der fungerer optimalt på alle typer devices. Vi tilbyder fri support og en nem og overskuelig adgang til din egen hjemmeside. Med vores CMS system, kan du til enhver tid logge ind og ændre tekst og billeder – nemt og bekvemt! Du kan alt efter behov og ønsker tilkøbe produkter som social media management, online markedsføring og grafisk design til din hjemmeside. 

Mobilvenlig og responsiv hjemmeside
Mobilvenlighed er alfa og omega for hjemmesider i dag, da vi i høj grad tilgår hjemmesider fra mobil og tablets. Hvis en kunde besøger din nye hjemmeside fra deres mobil, og den ikke fungerer, så går de til konkurrenten i stedet. Hos os er du sikret, at vores hjemmesider altid er tilpasset alle skærmstørrelser, så dine kunder altid får en positiv og overskuelig oplevelse af din hjemmeside.

Er du interesseret?

Kontakt os

Kontakt os på nedenstående informationer

Hovedkontor

Comytec APS
Strandlodsvej 6
2300 København S

Handelsbetingelser

Kontaktinfo

Åbningstider

Support og salg
Mandag – torsdag: 9.00 – 16.00
Fredag: 9.00 – 15.00

Bogholderi
Mandag – torsdag: 12.30 – 14.30
Fredag: Lukket

Fjernsupport WIN – Fjernsupport MAC

Ring til os